Drukke week in Loosdrecht

Drukke week in Loosdrecht

Deze week was het gezellig druk bij Duikcentrum Loosdrecht, buitenwater duiken van PADI openwater opleiding 1, Zwembadduik 1 van opleiding  2, Nachtduik specialty, Diepduik specialty, 6 proefduiken en EFR (Nikta) examens van onze eigen zwembadinstructeurs.

Gefeliciteerd iedereen die heeft af gedoken en hun EFR diploma’s hebben behaald en heel veel succes aan iedereen die net begonnen is aan zijn PADI adventuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

dcloosdrecht1966
25
 Photos
68
 Followers
78
 Following
http://www.duikcentrumloosdrecht.nl/drukke-week-in-loosdrecht/Save the Date!

Zaterdag 21 juli 2018 is het Woman’s dive Day!

Deze dag willen wij met jullie vieren op Vinkeveen Zandeiland 4 van 11 tot 15 uur. 
Hier gaan wij een leuke duik maken. Onze chefkokkin Philippe zal voor ons een heerlijke afterdive snack klaarmaken.

Kom je ook?Het is zover, gisteren avond is de 1e PADI openwater opleiding van dit seizoen begonnen - veel succes allemaalWow wat een top dag!
Wij kunnen duidelijk spreken over een zeer succesvolle maar vooral gezellige open dag!😃 Super trots dat wij vanaf vandaag onszelf een 5 star dive centre mogen noemenEen drukke avond vandaag bij Duikcentrum Loosdrecht, wij hebben 4 PADI openwater referrals, 1 re-activate en 2 DMIO’s op stage bezoek.
Heb er zin in 😃👌🏻PADI Seal Kerst special 2017Het was een interessante, leerzame maar vooral een gezellige avond gisteren met het PADI Seal Team.

Ze hebben geleerd over foto camera’s van toen en nu.

Over video’s opnemen en foto’s maken onderwater.

Hierbij zijn er een paar van de gemaakte foto’s  http://www.duikcentrumloosdrecht.nl/gezellige-avond-met-het-padi-seal-team/Gefeliciteerd Phil, wij kunnen weer Aqua Lung uitrustingen een veilige servicebuurt geven.“Snap ShotNa een zware avond met EFR en Rescue Examen zijn we blij om te melden dat we 3 nieuwe Rescue Divers erbij hebben! Van harte gefeliciteerd Rebecca, Daphne en Luuk
%d bloggers liken dit: