Blogpagina

Padi Seal Team

PADI Seal “Kerst Special”

Het is december, het is koud, wij hebben al sneeuw gezien, de Sint is al geweest, het kan niet anders zijn dan:

De PADI Seal “Kerst Special”.

Het was super gezellig met alle PADI Seal die eerst hun lessen hebben gevolgd en toen Rachel en Mika hebben geholpen met de ballen in de boom hangen.

Prettige Kerstdagen en Gelukkig 2018 allemaal

 

AquaMission

Gezellige avond met het PADI seal team

Het was een interessante, leerzame maar vooral een gezellige avond gisteren met het PADI Seal Team.

Ze hebben geleerd over foto camera’s van toen en nu.

Over video’s opnemen en foto’s maken onderwater.

Hierbij zijn er een paar van de gemaakte foto’s

AquaMission

Seal Team – Vinkeveen – 2017

De nazomer laat zich niet zien dit jaar tijdens onze jaarlijkse buitenwater duiken met het PADI Seal Team. De hele week was er veel spanning over het weer en konden wij de evenement wel of niet laten doorgaan. Uiteindelijk is de beslissing gemaakt om het wel te doen en vertrouwen er in te hebben dat het allemaal goed zal komen.

Eenmaal op Vinkeveen en de wolken lieten los, regen, bliksem en donder, nu even schuilen voor 10 minuten en ohhh JAAAA daar is hij dan, de ZON.

Tent opbouwen, uitrustingen uitladen, keuken voorbereiden en het feest kan beginnen. Eerst de buddyparen bespreken en de kleine duikers in hun natpak hijsen en de duiken kunnen beginnen.

Wat hebben zij het leuk gehad onderwater met hun instructeurs, ze hebben alle vormen en maten van onderwaterleven gezien in het heldere en warme water van Vinkeveen. Er waren snoeken, snoekbasen, baasjes, zoetwater kreeftjes en zelfs de brasems kwamen langs.

Maar dat was niet alles, na het duiken konden zij de Seabob Rescue even testen van HONOR Safety. Wow wat een top afsluiting voor kinderen en staf.

Weer een top dag op Vinkeveen gehad met iedereen.

Dank je wel aan iedereen die ons hebben geholpen om iedereen een leuke dag te bezorgen.

 

Jr. Open water

Super trots op onze (Junior) Open waters

Het begon allemaal in januari met onze eerste zwembad les op duikcentrum Loosdrecht.  7 heel enthousiast kinderen die wilden leren duiken. Om de drie weken kwamen wij bij elkaar om alle skills rustig en op hun eigen tempo te leren. Half masker, vol masker en masker af, allemaal geen uitdaging voor deze toppers.

Ook de theorie samen op de oude manier gedaan (boek en dvd) en allemaal geslaagd in een keer.

Nu zijn wij meerdere zaterdagen en zondagen met elkaar buiten geweest om samen de buitenwater duiken te doen. Wat hebben ze genoten van het mooie weer, lekkere duikjes en al het mooi onderwater leven dat wij hebben hier in Nederland. Palingen, snoekbaars, baars en zoetwaterkreeften, wij hebben het allemaal gezien.

Wieke, Anna, Marijn, Quinten, Maurits en Isabel, van harte gefeliciteerd met het halen van jullie eerste PADI (jr) Open water brevet. Maar wat zijn wij ook zo zo trots op Josefien die altijd de glimlach van de groep was, een top theorie prestatie geleverd heeft en met wie ik vier super duiken heb gemaakt. Super gedaan ALLEMAAL !

 

                  

Jr. Open water

Rescue en Open water samen, de perfect combinatie

Wij waren vroeg aanwezig vanochtend op Vinkeveen. Er stond een drukke dag op de agenda voor ons allemaal.

“Judgement day” voor 4 rescue duikers en 4 cursisten voor open water.

Het begon allemaal rustig met prachtig weer en erg stil water.

Maar het duurt niet lang voordat onze rescue duikers moesten optreden bij de eerste van veel opgezette scenario’s.

Ook onze open water cursisten vonden het allemaal super leuk om te zien wat je allemaal kan leren tijdens een vervolg cursus van PADI.

“Al met Al” een zeer geslaagde dag.

Gefeliciteerd Jacob en Mark met jullie Open water brevet.

Gefeliciteerd Miranda, Martijn, Rick en Bas met jullie wel verdiende Rescue duiker brevet.

Veel duik plezier voor jullie allemaal

 

    

 

    

 

Padi Open Water

Terug naar Vinkeveen

Na het uitwijken zondag zijn wij met 6 van de 12 duikers verder gegaan en hun opleiding afgemaakt in Vinkeveen.

Het weer zat niet mee deze keer, wat winderiger en bewolkt. Maar dat kon de sfeer niet dempen. Alles ging volgens de planning inclusief vest af en aan aan de oppervlakte, en dat met aardig wat golven.

Patrick, Anna, Jean-Paul, Renate, Marcel en Thea, van harte gefeliciteerd met het behalen van jullie PADI open water brevet.

Het was ons een genoegen!

 

Padi Open Water

Uitwijken naar de Beldert

Afgelopen weekend was Zandeiland 4 gesloten en zoals veel duikcenters moesten wij dan ook uitwijken naar een andere duikstek.
Wij hebben toen gekozen voor De Beldert. Een mooie duikstek in de buurt van Tiel. Vroeger was er een kleine winkel die wij altijd “Aladin’s cave” noemde, maar WOW wat een verandering. Een grote winkel, nieuw parkeertrein en een nieuwe stijger in aanbouw.
Wij hadden ook het weer mee, een prachtige zomerse dag, het perfecte weer om te duiken.

Het was een drukke dag met 2 PADI open water groepen gesplitst over de ochtend en middag. De gezelligheid zat er goed in, cursisten en staf hebben samen een geweldige dag gehad. Nu op naar duik 3 en 4.

         

      

Geen categorie

Super gezellig op Zandeiland 4 vandaag

Vandaag hebben wij het super gezellig gehad op Vinkeveen. De zon was onverwachts in vol ornaat aanwezig, bijna geen wind en het water was lekker helder. Lourens en Linda hebben hun Padi Open water gehaald, Suzana heeft haar Padi scuba diver afgerond en Marion, Michelle en Maichel zijn op de juiste weg om over twee weken ook hun Padi Open water brevet te halen.

Super gedaan allemaal, wij Phil, Hans, Gerard en Rob hebben genoten van jullie vrolijkheid en doorzettingsvermogen.

Gefeliciteerd

 

         

Geen categorie

Wat een top Open dag 2017

Gisteren was het zover, na lang wachten was het onze Open dag 2017.

Al onze collega’s en collega’s van Duikteam Loosdrecht stonden klaar om proefduiken te geven en om informatie te verstreken over

Duikcentrum Loosdrecht, Padi opleidingen en natuurlijk Duikteam Loosdrecht.

Veel mensen van alle leeftijden kwamen gezellig langs en hebben een super proefduik gemaakt en zichzelf ingeschreven voor verschillende opleidingen.

Ook waren er veel vragen over Duikteam Loosdrecht die meteen beantwoord konden worden door Hans, hoofdbestuur van het duikteam.

Al met al, kijken wij terug op een zeer gezellige en geslaagde Open dag.

 

 

Geen categorie

Padi Rescue duiker cursus begint op donderdag 4 mei

Padi Rescue duiker cursus begint op donderdag 4 mei

 

Schijf je hier in

 

Hier word je reis interessant!

“Uitdagend” en “bevredigend” beschrijven het beste de PADI Rescue Diver cursus. Je bouwt verder op wat je al geleerd hebt. Deze cursus vergroot je kennis en ervaring op alles wat je al weet over het voorkomen en oplossen van problemen, als deze zich voordoen.

Wat leer je?

  • Zelfreddende vaardigheden
  • Herkennen en helpen van stress bij andere duikers
  • Handelen in het geval van een noodgeval
  • Helpen van een duiker in paniek
  • Helpen van een niet reagerende duiker

Toelatingseisen
Om aan deze cursus te mogen deelnemen moet je:

  • Een PADI Advanced Open Water Diver (of gelijkwaardig brevet van een andere training organisatie)
  • 15 jaar oud zijn (12 jaar voor Junior Rescue Diver)

Wat is leuk

Het leuke van deze cursus is het leren omgaan met problemen en deze weten op te lossen. De meeste duikers vinden deze cursus erg uitdagend en bevredigend. De meeste geven aan dat deze cursus de beste duikcursus is die ze ooit gedaan hebben. Een must voor iedere duiker!

 

Padi Rescue Duiker

Opleiding 1
Zwembadduiken (19:30)  Buitenwaterduiken (Vinkeveen 07:45)
Donderdag  4, 11, 18 en 25 mei, 1 juni Zondag 4 en 18 juni
Opleiding 2
Zwembadduiken (19:30) Buitenwaterduiken (Vinkeveen 07:45)
Donderdag 7, 14, 21, en 28 september en 5 oktober Zondag 1 (16:00) en 15 oktober
dcloosdrecht1966
19
 Photos
60
 Followers
69
 Following
Een drukke avond vandaag bij Duikcentrum Loosdrecht, wij hebben 4 PADI openwater referrals, 1 re-activate en 2 DMIO’s op stage bezoek.
Heb er zin in 😃👌🏻PADI Seal Kerst special 2017Het was een interessante, leerzame maar vooral een gezellige avond gisteren met het PADI Seal Team.

Ze hebben geleerd over foto camera’s van toen en nu.

Over video’s opnemen en foto’s maken onderwater.

Hierbij zijn er een paar van de gemaakte foto’s  http://www.duikcentrumloosdrecht.nl/gezellige-avond-met-het-padi-seal-team/Gefeliciteerd Phil, wij kunnen weer Aqua Lung uitrustingen een veilige servicebuurt geven.“Snap ShotNa een zware avond met EFR en Rescue Examen zijn we blij om te melden dat we 3 nieuwe Rescue Divers erbij hebben! Van harte gefeliciteerd Rebecca, Daphne en LuukWat hebben zij het leuk gehad onderwater met hun instructeurs, ze hebben alle vormen en maten van onderwaterleven gezien in het heldere en warme water van Vinkeveen. Er waren snoeken, snoekbasen, baasjes, zoetwater kreeftjes en zelfs de brasems kwamen langs.

http://www.duikcentrumloosdrecht.nl/seal-team-vinkeveen-2017/De laatste groep van 2017 is vanavond van start gegaan  zij beginnen aan hun avontuur tot PADI Open Water duikers 😃Van harte gefeliciteerd met je verjaardag QuintenGefeliciteerd allemaal met jullie PADI open water brevet, een top prestatie en fantastisch overwinnen voor sommige. Super trots!!!Wat een prachtig dag om met twee mensen je PADI open water brevet te halen, heb er zin in!http://www.duikcentrumloosdrecht.nl/super-trots-op-onze-junior-open-waters/