Een duik uitrusting nodig?

Op zoek naar een duik uitrusting? Ben jij een duiker of wil je gaan duiken, en heb je een duikuitrusting nodig? Loop dan de duikwinkel van Zwemschool Loosdrecht eens binnen! Gelegen vlakbij Bussum, Amsterdam, Utrecht, Amersfoort en Hilversum zijn wij een van de duikwinkels met een uitgebreid assortiment nieuwe en tweedehands producten. Ook voor het volgen van duikcursussen ben je bij ons van harte welkom. Meer informatie vind je op de website. Bovendien is het mogelijk je in te schrijven voor een duikcursus.

Eén van de beste duikwinkels voor uw duik uitrusting.

Zwemschool Loosdrecht heeft een duikwinkel waar wij regelmatig mensen uit Bussum en Hilversum helpen met het vinden van een duikuitrusting. Bij ons kun je kiezen uit nieuwe en tweedehands producten. Bovendien is het ook mogelijk je persluchtcilinder te laten vullen. Op de website vind je een compleet overzicht van de openingstijden. Naast één van de beste duikwinkels in de omgeving van Utrecht, Hilversum, Amersfoort en Amsterdam bieden wij ook duikcursussen aan.

Bij Zwemschool Loosdrecht kun je terecht voor:

  • Een introductieduik tot PADI DiveMaster;
  • Duikcursussen;
  • Survival zwemmen;
  • Jeugdduiken voor kinderen vanaf 8 jaar;
  • Vrij zwemmen.

Schrijf je nu in

Ben jij op zoek naar een duikwinkel ergens in de omgeving van Bussum en Hilversum? Loop dan de duikwinkel van Zwemschool Loosdrecht eens binnen. Bekijk op de website de openingstijden. Heb je vragen, stuur dan een e-mail naar duiken@walderveenbad.nl of bel met 035 – 5820574 of 035 – 5827516. Wij heten u graag welkom om u te helpen aan  een duik uitrusting.