Duikbrevet behalen Amsterdam

Duikbrevet behalen Amsterdam?

Behaal bij ons je duikbrevet in Amsterdam

Wil jij je duikbrevet behalen in Amsterdam? Ben jij een ervaren of beginnend duiker? Wil jij graag een duikbrevet halen aan de hand van een passende duikopleiding? Schrijf je dan in bij Zwemschool Loosdrecht op korte afstand van Amersfoort, Utrecht, Hilversum en Amsterdam. Bij ons krijg je duikles die speciaal is aangepast op jouw ervaring. Wij bieden alles van introductieles tot aan PADI DiveMaster. Neem een kijkje op de website voor meer informatie en aarzel niet je in te schrijven.

Zo’n duikles is altijd nuttig als opstap naar je duikbrevet

Zwemschool Loosdrecht is prima in staat jou te helpen met het halen van een duikbrevet. Bij ons kies jij de duikopleiding die het best bij jou past. Je kunt onder andere kiezen uit een duikles voor Open Water Diver, DiveMaster en Emergency First Response. Kijk op de duik pagina voor meer informatie. Heb je een uitrusting nodig? Dan kun je altijd onze duikwinkel binnen lopen voor nieuwe en tweedehands spullen. Je vindt onze zwemschool dichtbij Utrecht, Hilversum, Amersfoort en Amsterdam.

Bij Zwemschool Loosdrecht kun je terecht voor:

  • Vrij zwemmen;
  • Duikcursussen;
  • Survival zwemmen;
  • Jeugdduiken voor kinderen vanaf 8 jaar;
  • Een introductieduik tot PADI DiveMaster.

Schrijf je direct in om snel je duikbrevet in Amsterdam te behalen.

Wil jij graag je duikbrevet halen nadat je een goede duikles hebt gehad? Meld je dan aan bij Zwemschool Loosdrecht. Wij bieden altijd de juiste duikopleiding aan gebaseerd op jouw kennis en ervaring. Heb je nog vragen, dan kun je een e-mail sturen naar duiken@walderveenbad.nl of bellen met 035 – 5820574 of 035 – 5827516. Voor je duikbrevet behalen in Amsterdam zien wij je graag tegemoet.