Cursus duiken Utrecht

Dé duikschool voor je duikcursus regio Utrecht

Ben je benieuwd naar de prachtige, mysterieuze wereld onder water? Kom dan naar Duikcentrum Loosdrecht, dé duikschool in de regio Utrecht. Wij bieden verschillende soorten duikcursussen en duiklessen aan. En dat al voor kinderen vanaf 8 jaar. Onze ervaren staf staat garant voor plezier en veiligheid tijdens jouw duikavontuur.

Denk je erover om op vakantie te leren duiken? Dan kun je bij onze duikschool in alle rust je theorie en zwembadgedeelte behalen. Om daarna op vakantie te gaan en daar je buitenwaterduiken af te maken. Ideaal toch?

Volg verschillende duikcursussen bij onze duikschool Utrecht

Wij bieden in onze duikschool regio Utrecht verschillende soorten duikcursussen aan, zoals:

  • De PADI Open Watercursus is dé opleiding voor startende duikers
  • De Junior Open Watercursus voor kinderen vanaf 10 jaar
  • De PADI Sealcursus voor kinderen vanaf 8 jaar
  • Daarnaast bieden we diverse vervolgopleidingen aan zoals Advanced Open Water, Rescue Diver en allerlei specialisaties tot en met Divemaster

Wij zijn een duikschool met eigen zwembad en vulstation, we kunnen op alle dagen van de week duikcursussen inplannen. Ook overdag is een duikles bij onze duikschool regio Utrecht mogelijk.

Wij zijn een PADI gecertificeerde duikschool regio Utrecht

Wanneer je op zoek bent naar een betrouwbare, ervaren en professionele duikschool in de regio Utrecht, ben je bij Duikcentrum Loosdrecht aan het juiste adres. Wij zijn PADI gecertificeerd. PADI is één van ‘s werelds grootste duiktrainingorganisaties. Het PADI duikbrevet is dan ook het meest gerespecteerde en meest gezochte duikbrevet in de wereld. PADI is niet voor niets “The way the world learns to dive!”

Wil je meer weten over onze mogelijkheden of ben je overtuigd en wil je graag een duikcursus komen volgen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom naar ons duikcentrum in Loosdrecht.