Laatste nieuws

Geen categorie

Laat het duikseizoen beginnen

De zon schijnt, de temperaturen lopen op en de bloemen beginnen te bloeien. Allemaal goede tekenen dat het duikseizoen mag beginnen. Aanstaande dinsdag is het dus zover, wij beginnen met de eerste van vele duikopleidingen in 2019. Wil je ook je PADI duikbrevet halen, kijk dan op
https://www.duikcentrumloosdrecht.nl/agenda-opleidingen/ voor alle opleidingsdata. De PADI duikopleidingen zijn wereldwijd erkend en openen een deur naar nieuw avontuur!

Geen categorie

Droogpak specialty

Met het kopen van een droogpak komt er veel bij kijken. Het onderpak, onderhoud en natuurlijk het duiken in een droogpak. Deze week heeft onze Maickel dan niet alleen zijn droogpak in ontvangst genomen maar ook het onderpak en droogpak handschoenen. Woensdag was het dan zover om samen ook te leren duiken in een droogpak. Maickel, bij deze gefeliciteerd met het behalen van je PADi Droogpak specialty. Veel droog en warm duikplezier!

Duikteam Loosdrecht

SAVE THE DATE

Zaterdag 20 Juli, zet hem alvast in jullie agenda’s dames omdat Duikcentrum Loosdrecht ook dit jaar een PADI Women’s Dive Day organiseert.

Geen categorie

Open dag 22 april

Heb je je altijd afgevraagd wat is het geheim van duiken?

Wil jij weten hoe het is om te duiken?

Heb je altijd je Padi willen halen?

Duiken is leuk, spannend en voor iedereen!

Ook dit jaar houden wij bij Duikcentrum Loosdrecht een Open Dag.

De ideale dag om een GRATIS proefduik te maken onder begeleiding van ons zeer professionele en vooral gezellige team.

En ook dit jaar hebben wij een spectaculaire aanbieding, schrijf je in op 22 april voor een van onze open water opleidingen en maak je een € 100,- aanbetaling, dan  krijg je een snorkelset t.w.v. € 69,- helemaal GRATIS van ons.

Geef je hier vrijblijvend op of kom gewoon gezellig langs op 22 april tussen 13:00 uur en 16:00 uur.

Vergeet niet je zwembroek of badpak mee te nemen.