Laatste nieuws

Geen categorie

PADI Womens day – Super gezellig

Afgelopen zaterdag was het world wide PADI Womens dive day en wij bij Duikcentrum Loosdrecht hebben er voor het eerst ook aan mee gedaan. De vlag hing hoog in de paal op Vinkeveen en daaronder hebben de meiden alle gezelligheid beleefd van duiken in Nederland. Miranda heeft iets verteld over oceaan vriendelijke zonnebrand en natuurlijk over duiken in Nederland. Samen hebben de vrouwen dan twee super duiken gemaakt tussen de snoek baarsen, baasjes, palingen en zoetwater kreeftjes. Een TOP dag zonder meer en zeker een datum om vast te zetten voor volgende jaar…

PADI Womens dive day

 

PADI

Drukke week in Loosdrecht

Deze week was het gezellig druk bij Duikcentrum Loosdrecht, buitenwater duiken van PADI openwater opleiding 1, Zwembadduik 1 van opleiding  2, Nachtduik specialty, Diepduik specialty, 6 proefduiken en EFR (Nikta) examens van onze eigen zwembadinstructeurs.

Gefeliciteerd iedereen die heeft af gedoken en hun EFR diploma’s hebben behaald en heel veel succes aan iedereen die net begonnen is aan zijn PADI adventuur.

AquaMission

Familie en spelletjes dag

Het was een gezellige avond met de PADI seals. Ze hebben genoten en gedoken met hun moeders en broertjes.

Wij hebben memory gespeeld, puzzels gemaakt, torpedo’s gelanceerd, frisbees gegooid en samen tegen elkaar gedamd.

Super leuk, tot de volgende keer allemaal

 

 

PADI

Bedankt iedereen

Gisteren heb ik mijn tweede PADI Elite instructor award voor 50 certifications mogen ontvangen, deze keer voor 2017. Ik had dit niet alleen kunnen doen, via deze weg wil ik alle cursisten aan wie ik de eer heb gehad ze te mogen opleiden via deze weg bedanken, alleen samen met jullie heb ik deze mijlpaal kunnen bereiken.

Ook aan alle collega’s van Duikcentrum Loosdrecht is mij dank groot voor al jullie support door de jaren heen.

Dank jullie wel

PADI Pro-opleidingen

Gefeliciteerd Rob

Het is jullie waarschijnlijk wel opgevallen, onze eigenaar, zwem en duik instructeur Rob Fokkinga is een tijdje niet aanwezig.

Hij is in Honduras geweest bij Bay Islands College of Diving.  Daar heeft hij de volgende stap in zijn PADI carrière gemaakt door een opleiding te volgen tot PADI Staf instructeur.

Duikcentrum Loosdrecht is zeer trots om te melden dat hij zijn brevet heeft gehaald.

 

Rob, van harte gefeliciteerd, wij zijn erg trots op je!                   

Padi Seal Team

PADI Seal “Kerst Special”

Het is december, het is koud, wij hebben al sneeuw gezien, de Sint is al geweest, het kan niet anders zijn dan:

De PADI Seal “Kerst Special”.

Het was super gezellig met alle PADI Seal die eerst hun lessen hebben gevolgd en toen Rachel en Mika hebben geholpen met de ballen in de boom hangen.

Prettige Kerstdagen en Gelukkig 2018 allemaal

 

AquaMission

Gezellige avond met het PADI seal team

Het was een interessante, leerzame maar vooral een gezellige avond gisteren met het PADI Seal Team.

Ze hebben geleerd over foto camera’s van toen en nu.

Over video’s opnemen en foto’s maken onderwater.

Hierbij zijn er een paar van de gemaakte foto’s

AquaMission

Seal Team – Vinkeveen – 2017

De nazomer laat zich niet zien dit jaar tijdens onze jaarlijkse buitenwater duiken met het PADI Seal Team. De hele week was er veel spanning over het weer en konden wij de evenement wel of niet laten doorgaan. Uiteindelijk is de beslissing gemaakt om het wel te doen en vertrouwen er in te hebben dat het allemaal goed zal komen.

Eenmaal op Vinkeveen en de wolken lieten los, regen, bliksem en donder, nu even schuilen voor 10 minuten en ohhh JAAAA daar is hij dan, de ZON.

Tent opbouwen, uitrustingen uitladen, keuken voorbereiden en het feest kan beginnen. Eerst de buddyparen bespreken en de kleine duikers in hun natpak hijsen en de duiken kunnen beginnen.

Wat hebben zij het leuk gehad onderwater met hun instructeurs, ze hebben alle vormen en maten van onderwaterleven gezien in het heldere en warme water van Vinkeveen. Er waren snoeken, snoekbasen, baasjes, zoetwater kreeftjes en zelfs de brasems kwamen langs.

Maar dat was niet alles, na het duiken konden zij de Seabob Rescue even testen van HONOR Safety. Wow wat een top afsluiting voor kinderen en staf.

Weer een top dag op Vinkeveen gehad met iedereen.

Dank je wel aan iedereen die ons hebben geholpen om iedereen een leuke dag te bezorgen.

 

dcloosdrecht1966
34
 Photos
78
 Followers
87
 Following
Ook voor “Specialties” kan je terecht bij Duikcentrum Loosdrecht.
Ook dit seizoen hebben wij verschillende specialties gegeven aan meerdere duikers, van Diep tot nacht, van navigatie tot PPB.  Afgelopen week waren Michelle en Marion aan de beurt. Samen hebben zij hun PADI Diep water specialty gedaan. Super gedaan dames en tot september bij jullie navigatie specialty.PADI Womens day – Super gezellig 
Afgelopen zaterdag was het world wide PADI Womens dive day en wij bij Duikcentrum Loosdrecht hebben er voor het eerst ook aan mee gedaan. De vlag hing hoog in de paal op Vinkeveen en daaronder hebben de meiden alle gezelligheid beleefd van duiken in Nederland. Miranda heeft iets verteld over oceaan vriendelijke zonnebrand en natuurlijk over duiken in Nederland. Samen hebben de vrouwen dan twee super duiken gemaakt tussen de snoek baarsen, baasjes, palingen en zoetwater kreeftjes. Een TOP dag zonder meer en zeker een datum om vast te zetten voor volgende jaar…Dames van PADI Women’s Dive Day 2018 van Duikcentrum Loosdrecht! @paditv @dcloosdrecht1966 #missscubanetherlands2018 #PADI #padiwomensdaydiveNiet alle vrouwen houden hier van, maar de kleur roze is duidelijk aanwezig vandaagNieuwe vlag wappert boven Zandeiland 4, Vinkeveen, PADI Women’s day 2018Na 3 dagen en 4 duiken, veel leer momenten mag ik Jean-Paul van harte feliciteren met het behalen van je PADI diepduiker specialty.
Super gedaan knappert!Lekker druk vanavond, PADI openwater groep en privé. Miranda ook mee helpen tijdens haar DMIO stage.
Gezellig !!!En nu weet Phil waar de opstapjes voor zijn aan het einde van het zwembadPADI Openwater opleiding begint dinsdag 12 juni  https://www.facebook.com/events/192939434582434/?ti=iclhttps://www.duikcentrumloosdrecht.nl/drukke-week-in-loosdrecht/Save the Date!  Zaterdag 21 juli 2018 is het Woman’s dive Day!  Deze dag willen wij met jullie vieren op Vinkeveen Zandeiland 4 van 11 tot 15 uur. 
Hier gaan wij een leuke duik maken. Onze chefkokkin Philippe zal voor ons een heerlijke afterdive snack klaarmaken.  Kom je ook?Het is zover, gisteren avond is de 1e PADI openwater opleiding van dit seizoen begonnen - veel succes allemaal