Laatste nieuws

Geen categorie

Gefeliciteerd Jan

Duikcentrum Loosdrecht is erg trots om te kunnen melden dat Jan heeft zijn opleiding als PADI Divemaster adgerond. Niet alleen dat, maar Jan is nu ook PADI digital underwater photography instructor geworden. Binnen kort lees je hier mee over de mogelijkheiden om een cursus hierin bij Jan te volgen.

Jan, van harte gefeliciteerd en welkom bij de staf van duikcentrum Loosdrecht.

Geen categorie

20 jaar Duikcentrum Loosdrecht

Het was een bijzondere dag gisteren bij het PADI member forum op Duikvaker in Houten. Duikcentrum Loosdrecht heeft een erkenning van PADI mogen ontvangen voor 20 jaar “outstanding service”. Wij willen dan ook iedereen bedanken voor hun vertrouwen en ondersteuning door de jaren heen. Zonder alle cursisten en stafleden was dit nooit mogelijk geweest.

Bedankt allemaal en op naar de volgende 20 jaar !

AquaMission

Nieuw opleidingsmateriaal

Wow, wij hebben net onze nieuw opleidingsvesten/wings binnen gekregen. Dit zijn de XDeep Zeos geborduurd met ons eigen logo…..wij zijn er erg trots op.


Door middel van technisch ontwerp, constante tests en evolutie is de ZEOS in balans om een vlakke en deskundige trim te bereiken. Het zwaartepunt van het gas in de cilinder en het zwaartepunt van de ZEOS zijn perfect op elkaar afgestemd.
Als gevolg hiervan zal uw stabiliteit aanzienlijk beter zijn. U zult genieten van een verbeterd gasverbruik, verbeterd drijfvermogen en het vinnen zal eenvoudiger zijn. Nooit meer positie van het zeepaardje gedwongen door traditionele BCD’s.

Jr. Open water

PADI Jr. Openwater duiker

Opleiding gaat van start vrijdag 18 januari, schrijf je nu in.

Het halen van je Padi Jr. Open Water is mogelijk vanaf 10 jaar. Met de PADI Jr. Open Water Diver opleiding neem je de eerste serieuze stap in de onderwaterwereld.

In 7 lessen in ons eigen zwembad, leer je alles om met een vertrouwd gevoel het avontuur in het buitenwater aan te gaan.

Dan maak je, onder goede begeleiding, vier prachtige duiken in de Nederlandse onderwaterwereld. Deze duiken maken wij bij Zandeiland 4 te Vinkeveen.

Vinkeveen is buiten Zeeland om de beste en meest populaire duiklocatie in Nederland. In het duikseizoen is het water rond een graad of 14 en het zicht is vaak tussen 6 -12 meter.

De opleiding is inclusief PADI “TOUCH” digitaal opleidingspakket, logboek, beverteringskosten, toegang zwembad/duiklocatie en gebruik van duikmaterialen.

De data voor de cursus van 2019 zijn als volgt:

Zwembad duikjes op vrijdagavonden om 18:30 tot +/- 22:00 uur

18 Januari

01 en 22 februari

15 maart

12 april

10 mei

07 juni

Buitenwater duiken op zandeiland 4 te Vinkeveen:

Zaterdag 15, 22 en 29 juni om 08:00 uur tot +/- 14:00 uur. (minstens 1 ouder verplicht mee)

Laatste stap

Ben je er klaar voor om de reis te beginnen!

  • Schrijf je hier  in om je te aan te melden voor de PADI Jr. Open Water Diver cursus.
Duikteam Loosdrecht

Phil’s 700ste

Phil kwam eerst bij ons in 2008 zijn PADI Openwater halen onder begeleiding van de toenmalig duikinstructeur Ewold Polman. Het was meteen raak en Phil is de afgelopen 10 jaar zelf doorgegroeid met ons en is nu zelf onze PADI Duikinstructeur. Vandaag tijdens de jaarlijkse Nieuwjaarsduik van Duikteam Loosdrecht heeft hij zelfs zijn 700ste duik gemaakt met zijn vertrouwde buddy Hans Tabak. “Dat is wel wat Phil”, gefeliciteerd en mag je nog veel meer duiken samen maken met het Duikcentrum en Duikteam Loosdrecht.

Discover Scuba Diving

67 intro duiken in een avond

Gisterenavond was het zover, na maanden lange planning begon het Serious Swim en Dive evenement van 2019 in Nieuwegein. Samen met Duikteam Loosdrecht en Het Duikhuis hebben wij 67 intro duiken gegeven en in totaal 42 uur en 20 minuten onderwater doorgebracht met elkaar. Het was super gezellig en het bracht een totaal bedrag op samen met de zwemmers van € 6000,- voor 3FM’s Serious Request. Een super bedrag dat alleen te realiseren was met de hulp en steun van iedereen die aanwezig was……………..Dank je wel allemaal, wij zijn dankbaar en trots op jullie

Tijdens de avond zijn er foto’s gemaakt van veel van de proef duiken. Heeft u een proefduik met ons gemaakt en wilt u de foto’s zien, e-mail ons met uw volledige naam en wij sturen u een link naar een beveiligd album

Geen categorie

Kerst special

Het is de tijd van het jaar weer dat iedereen bezig is met het opzetten van hun kerstboom. Bij duikcentrum Loosdrecht is dat ook zo, MAAR wij doen het net iets anders, namelijk onderwater. Zaterdag hebben wij de hulp ingeschakeld van ons PADI Seals. Die hebben met z’n allen twee kerstbomen versierd met balletjes en lichten. Het was een super avond en wij houden er twee leuk versierde bomen aan over.