Padi Seal Team “Buitenwater Specialist” in Vinkeveen

Gisteren was het zover, de jaarlijkse buitenwaterduik op Vinkeveen. AutosDe planning was compleet, de auto´s waren aanwezig en de staf was er klaarvoor. Op naar Vinkeveen, een van de beste zoetwater duikstekken in Nederland.

GansEerst even de situatie bekijken. De sets in elkaar zetten en het duiken kan beginnen. Wij trokken veel aandacht van de lokale dieren, er kwam een gans ons van dichtbij bestuderen en een zwarte zwaan was ook nieuwsgierig wat wij van plan waren.

Sets aandoen, poseren voor de foto en duiken. Er was best wel wat te zien snoekbaars, baars en Zwaanstekelbaars, die zijn wij allemaal tegengekomen.

Alle kinderen en de twee ouders die mee hebben gedoken kwamen razend enthousiast bovenwater na hun duik en dat is wat het een TOP dag heeft gemaakt. Een grote glimlach op de gezichten van iedereen.

Dank je wel aan iedereen die ons hebben geholpen om iedereen een leuke dag te bezorgen. “Monique en Rob voor het water werk, Gerard voor de onderwater foto´s  en Phil voor de boven water organisatie, catering en foto´s.

opbouw Tessa en Lisa Raf

Nikolaas en Alexander Daan Alexandra

 

onder 1 Onder 2 Onder 3 Onder 4 Onder 5 Onder 6 Onder 7 Happy

Tessa Raf cert Nikolaas Lisa Daan cert Alexander Boys will be boys Girls will be girls

 

Duikcentrum Loosdrecht

Duikcentrum Loosdrecht

Bij Duikcentrum Loosdrecht ligt de weg naar de wereld onder water voor je open. De ervaren staf staat garant voor plezier en veiligheid tijdens deze reis. De PADI duikopleidingen zijn wereldwijd erkend en openen een deur naar nieuw avontuur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit:
Geverifieerd door MonsterInsights